badeværelser​

​Renovering af badeværelse eller nyt badeværelse

Er det tid til renovering af badeværelse? Hos Skovgaard VVS ApS kan vi lave alt fra et nyt badeværelse til renovering af badeværelse, og vi arbejder i både fagentrepriser og hovedentrepriser. Vi bor i Søborg, men har også kunder i blandt andet Gentofte, Bagsværd og mange andre steder.

Badeværelsesrenovering med gennemtestede produkter

​Vi kan lave et nyt badeværelse, et nyt bad eller et nyt gæstetoilet i nybyggeri, tilbyggeri og ombyggeri. Mange af vores opgaver består derimod af renovering af badeværelse. Vi kan for eksempel lave nye installationer, herunder vandløbs- og afløbsinstallationer, ved en badeværelsesrenovering. Vi kan også montere nyt sanitet. Samtidig er det populært at få installeret gulvvarme. Ved en hovedentreprise sørger vi også for murer-, tømrer- og malerarbejde.

Vi lever af kundernes tilfredshed, og derfor lægger vi vægt på, at vores arbejde er et solidt håndværk.

Vi bruger udelukkende anerkendte og gennemtestede produkter, som vi kan stå inde for.

​Hvad koster renovering af badeværelse?

​Vores priser for renovering af badeværelse afhænger især af dit valg af for eksempel sanitet, armaturer, fliser og interiør samt eventuel gulvvarme. Vi råder og vejleder gerne om de mange muligheder. Det kan være alt fra en lille, billig renovering til en gennemgribende totalrenovering.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

​Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kigger på det hele og får en snak. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på for eksempel renovering af badeværelse. Du kan ringe til os på telefon 39 67 69 96 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail kontakt@skovgaardvvs.dk.

Søger du en VVS-installatør til at varetage din opgave?

Skal der bygges nyt eller bygges til, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægniNg. Udfyld denne formular og beskriv hvad du ønsker at få lavet.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Autoriseret  VVS'er varetager opgaven​

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se udtalelser og anmeldelser fra kunderne

base​ret på 9 anmeldelser.

Klik ​​​her for at læse alle anmeldelser.

Kvalitet og professionalisme

Jeg har haft udfordring med mine radiatorer på 1 sal. og der kontaktede vi skovgård vvs. de var hurtige i at reagere og fandt hurtigt tid i kalenderen, holdt aftale og prisen var helt i top.

Tobias Friedriechsen

Hurtig service ved akut situation

Skovgaard VVS ApS har hjulpet med utætte vandrør, og servicen var helt i top. jeg kan klart anbefale Skovgård vvs! Gustav og Lars gav super service ved opgaven.

Carsten Hoffman

Rigtig fin oplevelse og god dialog

Godt stykke arbejde og god kommunikation igennem projektet. Tidsplan og pris blev overholdt og vi havde god dialog om de småudfordringer der opstod undervejs.

Simon B.

kontakt skovgaard VVS

Søger du assistance ved VVS-installationer?

Er du interesseret i at indhente et gratis tilbud på VVS-installationer eller vedligeholdende service, så kontakt os allerede i dag. Du er altid velkommen til os på telefon +45 3967 6996, og du er naturligvis også velkommen til at sende os en e-mail på kontakt@skovgaardvvs.dk.

Kontakt os

Skovgaard VVS ApS

Vandtårnsvej 67, 2860 Søborg

CVR-nummer: 25950496

Telefon: +45 3967 6996

E-mail: kontakt@skovgaardvvs.dk

Læs vores cookiepolitik

Hvorfor vælge os?

Ved at vælge os som din VVS-installatør er du garanteret en professionel og pålidelig service med fokus på kvalitet og detaljer. Vi prioriterer kundetilfredshed og stræber altid efter at levere det bedste resultat, der opfylder dine forventninger.

Vores erfarne og passionerede fagfolk er dedikerede til at skabe smukke og holdbare løsninger.